Relax a day
 
Enjoy The Moment


Coaching en Massage traject.

Veel te druk ben je...Je gezin, het huishouden en je werk slokken al je tijd en energie op. Zelf schiet je er steeds bij in. Tijd voor je zelf is er niet. Geen "ME TIME" voor jouw.

je voelt je uitgeput. En je ploegt jezelf door de dag heen. Er wordt door iedereen van alles van je verwacht en gevraagd, je weet niet meer wat voor of achter is. Je ziet als een berg op tegen de dag wanneer je opstaat. Je voelt aan je lijf dat je het rustig aan moet doen, maar je weet gewoon niet hoe.

Hoe zou het voor je zijn om al  energie te hebben zodra je wakker wordt om de dag door te komen? Als je tussendoor ook eens wat tijd voor je zelf zou hebben, zodat je wat kan opladen? Hoe zou het voor je voelen als je op een ontspannen manier je leven leeft en je leven in balans is?

Je leven in balans.....dat kan bij Massage & coaching bij Relax a Day.

Dit coaching traject is er een om door een ringetje te halen. Tijdens de coachsessies ga je op zoek naar meer balans in je leven. Je leert hoe je tijd voor je zelf kan vrijmaken, op een manier die jij fijn vindt. En deze tijd kunnen inrichten om meer bij jezelf te komen en de rust te vinden in de drukte van allerdag. Dit zorgt ervoor dat je alles met aandacht doet en meer balans in je leven geeft. Aan het eind van elke sessie laat ik je door middel van een massage voelen wat echte ontspanning is.

Dit programma duurt 5 weken. 5 afspraken van 2 uur waarin we samen opzoek gaan naar balans in de leven.

Kosten voor dit programma Massage & coaching;                                    €650


COACH TRAJECT

Je loopt al een langere tijd tegen hetzelfde probleem aan, een project, doel of passie blijven liggen, omdat het te veel energie van je vraagt. Je weet niet hoe je de eerste stap moet zetten, gewoonweg omdat je bang bent wat andere er van vinden. Grote kans dat door dit uit te stellen je je droom niet gaat verwezenlijken. Wat zonde! Ik wil je graag helpen je droom waar te maken. Door met mij dit traject aan te gaan zal j e sneller en gemakkelijker de eerste stap zetten naar jouw droom.

Je werk: leuke baan, maar de werkdruk is enorm en je collega's vaak chagrijnig. Je krijg er stress van... sterker nog, je zit tegen een burn-out aan. Je gaat slechter slapen, je piekert voortdurend en energie heb  je al helemaal niet meer. Een kort lontje is dagelijkse kost. Lukt het je zelf niet om uit deze stressperiode te raken? Ik help je graag om wat meer rust en balans in je leven te krijgen. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak en de oplossing voor jouw probleem.


Traject bestaat uit 5 afspraken van 60 minuten

Kosten voor dit traject;                                                                           €325

 
 
 
 
E-mailen
Bellen