2020-03-03

MASSAGE… WIE VINDT DAT NOU NIET LEKKER?

MASSAGE… WIE VINDT DAT NOU NIET LEKKER?

Nou.. toch nog een heleboel mensen, ja echt. Ik kan er in mijn directe omgeving zo een paar noemen. Dat doe ik natuurlijk niet(gezien de privacyregels hier in nederland)
Maar ze zijn er echt. En dat terwijl een massage zoveel ontspanning geeft en zo goed is om je lekker in je vel te laten zitten. ik moet die mensen toch op een of andere manier zo ver zien te krijgen dat ze eens een keer een massage bij me boeken!Hummmmm..daar ga ik eens over nadenken.

Maar goed, dat is voor latere zorg.

Een massage is even ontspannen aan het drukke leven en genieten van een ultieme ontspanning van een massage. Even een time-out van alles en iedereen. Alleen maar aandacht voor je zelf. Tijdens een massage ontspant je hele lichaam waarna de geest ook langzaam maar zeker tot rust komt. Hoe fijn is dat? Zo kun je al de hectiek van je drukke leven weer even aan.

Als je een massage nou ’s avonds ondergaat dan is het zeer waarschijnlijk dat je ook nog eens een heerlijke nachtrust heb. ( 9 van de 10 clienten die savonds een afspraak inboeken geven aan dat ze heerlijk geslapen hebben na de massage) Je moet natuurlijk niet na een massage nog een actieve bezigheid gaan doen, zoals sporten, schoonmaken, stofzuigen, noem maar op. Nee, ga lekker onderuit op de bank met een kopje thee ofzo en doe lekker niks meer.HÉÉRLIJK!!! Geniet nog lekker na van de weldadige massage.

Relaxaday - 16:21:36 @ algemeen | Een opmerking toevoegen