Relax a day
 
Enjoy The Moment

BINDWEEFSELMASSAGE LICHAAM

DE BEHANDELING 

Bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering en verstrakking van de huid. Bindweefselmassage kan op het gehele lichaam toegepast worden. De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding, werkt op de verjonging van de huidstructuur en reduceert blokkades. Door een bindweefselmassage toe te passen verstevigt u de huid enorm. 

DE MEEST EFFICIËNTE AANPAK VAN CELLULITE 

Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt door de bindweefselmassage is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. verklevingen ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd dit bevordert de afvoer van afvalstoffen en geeft een slanker, mooier gevormd lichaam en een veerkrachtige, stevige huid die zacht aanvoelt. Bindweefselmassage is de meest effectieve aanpak van cellulite. 

VERSTEVIGENDE LICHAAMSPAKKING 

Om de werking van de bindweefselmassage te versterken, word er na de bindweefselmassage een verstevigende lichaamspakking aangebracht. Deze lichaamspakking stimuleert de doorbloeding van huid waardoor de aanvoer van voedingsstoffen, zuurstof en de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Hierna worden de gemasseerde zones met een folie omwikkeld. 

KUUR 

Het beste resultaat wordt verkregen door deze behandeling in een kuur te doen.

1 x per week gedurende 10 weken. 


BEHANDELING BIJ KLACHTEN

Tevens kan bindweefselmassage toegepast worden bij klachten van spieren, hoofdpijn, gewrichten. Deze behandeling kan eenmalig evt. met een vervolgafspraak als klacht nog niet verdwenen is. 


**Wanneer er naast het volgen van de bindweefselmassage ook gezond wordt gegeten en voldoende water wordt gedronken, dan heeft de bindweefselmassage sneller en beter effect. 

LET OP: deze massage is niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven!


Volledige behandeling                                           60 minuten  | €52,50                              kuur van 10 x    € 490,00

 
 
 
 
E-mailen
Bellen