Relax a day
 
Enjoy The Moment

Welkom bij RELAX A DAY massage en coaching aan huis.

Ik sta voor puur genieten! Aan huis of op locatie even alle aandacht voor uzelf. Bij mij kunt u terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage maar ook voor een stevige therapeutische massage of een energetische massage.  Ik verzorg mijn massage behandelingen bij u aan huis, heerlijk tot rust komen zonder dat u het huis uit hoeft! of heeft u behoefte aan coaching voor stress, burn-out, onverwerkt verdriet, ziekte ed. ook daarvoor kom ik graag bij u aan huis voor een traject. De coaching sessies kunnen gecombineerd worden met massage.

Ook is het mogelijk om (online )coaching sessies te boeken. tijdens deze sessies coach ik je bij stress-,emoties- en ziekteklachten. Ook slaapproblemen is een onderwerp waar ik je (evt. online) bij kan helpen. eventueel in combinatie met massage en lichaamswerk. 

Met ingang van 19 december 2021 zijn er nieuwe Coronamaatregelen ingegaan m.b.t. de contactberoepen. Veel was onduidelijk over wanneer je nou wel of niet mag behandelen. Gelukkig kan de praktijk, door aan de gevraagde voorwaarde te voldoen, weer open. Ik mag alleen klachtgerichte behandelingen(zorgvraag) uitvoeren. Dit betekend dat ik geen ontspanningsmassage, bindweefselmassage voor cellulite of arrangementen, mag geven... twijfel je over een behandeling, neem dan gerust contact met me op.

met ingang van 01-01-2022 zijn de prijzen van alle behandelingen met 5% verhoogt

Samen met je partner of je best friend, een workshop massage? lekker bij je eigen thuis.  Dat kan.... neem contact met me op voor verdere informatie hierover.


NEWSFLASH

HOLISTISCH THERAPEUT.

Wat houdt dat nou in, wat doe je dan?   ik zal een voorbeeld geven.

Als een cliënt bij me komt met schouderklachten, kan ik natuurlijk wekelijks een massage geven, prima , maar ik wil dan weten waarom? Als Holistisch Therapeut kijk ik dan naar alle niveaus om de oorzaak van de klachten te achterhalen. op fysiek niveau: waar zit de pijn? op emotioneel niveau en mentaal niveau: wat drukt er, spreekwoordelijk, op de schouders? Denk daarbij aan vastgehouden emoties of overtuigingen die je zelfvertrouwen beïnvloeden.  Op  energetisch niveau kijk ik dan als holistisch therapeut naar waar de cliënt energie verliest en waar hij het nodig heeft en op spiritueel niveau benader ik de oorzaak van de klachten. Waarom zijn die schouders zo pijnlijk? Wat voor persoon is mijn cliënt? Wat is zijn of haar verhaal?

Door alle niveaus samen in balans te brengen, behandel ik als Holistisch Therapeut dus niet slechts de klacht, maar juist de oorzaak ervan.

IK Gebruik VERSCHILLENDE METHODIEKEN  ZOALS BIJVOORBEELD: SEDONAMETHODE(LOSLAATTECHNIEK), EFT, MIR, SYSTEMISCH WERKEN, ROUW- EN VERLIESVERWERKING, COACHING, REIKI, ENERGETISCHE WERK ZOALS CHAKRA- EN AURALEER, ZIJNSORIENTATIE.!


      Ik ben werkzaam in de regio Arnhem – Nijmegen en zorg voor alles, van massagetafel, handdoeken en massageolie.
U wilt toch ook genieten van mijn heerlijke massages!   


                 

 Bij Relax a Day, massage & coaching aan huis, zorg ik altijd voor hygiëne! of er nou een virus rond hangt of niet, hygiëne staat bij mij bovenaan! Na elke klant was ik mijn handen en desinfecteer ze en ik gebruik schone handdoeken (die ik altijd was op 60 graden)bij iedere cliënt. ik werk gelukkig wel 1 op 1 zodat het besmettingsgevaar gering is....helaas bij mijn werk kan ik geen afstand houden. Ik geef nou eenmaal massages en daarbij is een aanraking juist noodzakelijk. Daarbij wel gezegd dat massages juist de weerstand verhogen.

Voor annuleringen graag 24 uur voor de afspraak doorgeven. anders ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.  

HEEFT U TWIJFELS OF HEEFT U ZIEKTEVERSCHIJNSELEN? NEEM DAN EVEN CONTACT MET ME OP, DAN KUNNEN WE HET SAMEN EVEN BESPREKEN WAT TE DOEN.     

MET WARME RELAXTE GROET,

IRMA


nieuw op de website! BLOG van Relax a Day, massage aan huis!                                                   

 
 
 
 
E-mailen
Bellen