Relax a day
 
Enjoy The Moment

Welkom bij RELAX A DAY massage aan huis

Ik sta voor puur genieten! Aan huis of op locatie even alle aandacht voor uzelf. Bij mij kunt u terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage maar ook voor een stevige therapeutische massage. Ik verzorg mijn massage behandelingen bij u aan huis, heerlijk tot rust komen zonder dat u het huis uit hoeft!

VAKANTIE!

Van 27 juni t/m 5 juli 2020 ben ik op vakantie naar zeeland!

maandag 6 juli sta ik weer volledig voor jullie klaar. 

Tot snel!

ZONDAG 21 JUNI IS HET VADERDAG!

speciaal voor alle vaders een leuke vaderdag actie.!   1 uur voor 50 euro!je kan natuurlijk ook een bon kopen voor vaderdag!


                              WE MOGEN WEER OPEN.WE HEBBEN GROEN LICHT!

                              BOEK AFSPRAAK  VIA   "afspraak maken".    tot gauw!Ik ben werkzaam in de regio Arnhem – Nijmegen en zorg voor alles, van massagetafel, handdoeken en massageolie.
U wilt toch ook genieten van mijn heerlijke massages!    

OMDAT DAT IK JULLIE NIET KAN MASSEREN, MIS IK JULLIE WEL HEEL ERG EN HOOP IK DAT DEZE PERIODE  VOOR IEDEREEN GAUW WEER VOORBIJ IS!

 

MAAR VOOR NU VOOR IEDEREEN EEN FIJN PAASWEEKEND EN GENIET EN BLIJF GEZOND.MET PIJN IN MIJN HART.....EN EEN BROK IN MIJN KEEL !

TOT NADERE INFORMATIE VAN HET RIVM MOET OOK IK STOPPEN MET MASSEREN!

Zoals bekend moet ook ik dicht blijven tot 1 juni 2020!


IK ZAL ALLE GEMAAKTE AFSPRAKEN IN MAART EN APRIL en MEI  ANNULEREN! mocht ik op 1 juni weer mogen masseren, dan zal ik contact met diegene opnemen om de  afspraak opnieuw in te plannen!

Het is natuurlijk al wel erg fijn als er al afspraken ingeboekt worden in juni.! aangezien iedereen dan graag weer een afspraak wil, na zo"n lange periode, zal het erg druk worden. Dus ... aarzel niet en boek je plekje vast in, om telleurstellingen te voorkomen.

VOOR IEDEREEN "BLIJF THUIS EN GEZOND"!


met warme groet  IRMA


                 

 Bij Relax a day, massage aan huis, zorg ik altijd voor hygiene!of er nou een virus rond hangt of niet, hygiene staat bij mij bovenaan! Na elke klant was ik mijn handen en desinfecteer ze en ik gebruik schone handdoeken (die ik altijd was op 60 graden)bij iedere client. ik werk gelukkig wel 1 op 1 zodat het besmettingsgevaar gering is....helaas bij mijn werk kan ik geen afstand houden. Ik geef nou eenmaal massages en daarbij is een aanraking juist noodzakelijk. Daarbij wel gezegd dat massages juist de weerstand verhogen.

Ik blijf open zolang het nodig is!

Voor annuleringen graag 24 uur voor de afspraak doorgeven.anders ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.  

HEEFT U TWIJFELS OF HEEFT U ZIEKTEVERSCHIJNSELEN? NEEM DAN EVEN CONTACT MET ME OP, DAN KUNNEN WE HET SAMEN EVEN BESPREKEN WAT TE DOEN.     

MET WARME GROET,

IRMA


 4-DAAGSE VAN NIJMEGEN komt er weer aan!

Boek snel je tijd en locatie in zodat je verzekerd ben van een massage deze sportieve week!nieuw op de website! BLOG van Relax a day, massage aan huis!                                                   

 
 
 
 
E-mailen
Bellen