Relax a day
 
Enjoy The Moment

Welkom bij RELAX A DAY massagetherapie & coaching.

VANAF 14 NOVEMBER 2022 ZAL IK ALLEEN  NOG MAAR MASSAGES EN/OF COACHING AANBIEDEN IN MIJN PRAKTIJK.  IK KOM DUS NIET MEER AAN HUIS.!

TEVENS ZIJN ALLE PRIJZEN GELIJK GETROKKEN EN KUN JE ALLEEN  NOG BOEKEN HOEVEEL TIJD JE WIL VOOR DE MASSAGE. WELKE MASSAGE JE UITEINDELIJK KRIJG BEPALEN WE SAMEN.

VANWEGE MIJN NIEUWE OPLEIDING, DE PIJN RESET METHODE, ZOEK IK  10 PERSONEN OM EEN PILOTTRAJECT MEE TE STARTEN, TEGEN GEREDUCEERD TARIEF. HET GAAT HIER OM EEN TRAJECT VAN 8-10 WEKEN WAARIN IK INTENSIEF MET JE AAN DE SLAG GA. HIERBIJ IS HET MOGELIJK OM DEFINIEF VAN JE PIJN AF TE KOMEN. 

LIJKT DAT JE WAT? NEEM DAN CONTACT MET ME OP ZODAT WE EEN ORIENTEREND ADVIESGESPREK KUNNEN VOEREN OF JE GESCHIKT BENT OM MEE TE DOEN. VOLLEDIG COMMITMENT IS WEL EEN VEREISTE.


 

Ik sta voor puur genieten!  Bij mij kunt u terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage maar ook voor een stevige therapeutische massage of een energetische massage.  Ik verzorg mijn massage behandelingen in mijn praktijk, heerlijk tot rust komen op mijn massagetafel. of heeft u behoefte aan coaching voor stress, burn-out, onverwerkt verdriet, ziekte ed. OOK BEN JE VAN HARTE WELKOM IN M IJN PRAKTIJK VOOR EEN (PIJNVRIJ)TRAJECT. De coaching sessies kunnen gecombineerd worden met massage.

Ook is het mogelijk om (online )coaching sessies te boeken. tijdens deze sessies coach ik je bij stress-,emoties- en ziekteklachten. Ook slaapproblemen is een onderwerp waar ik je (evt. online) bij kan helpen. eventueel in combinatie met massage en lichaamswerk. 


*met ingang van 01-12-2022 zijn de prijzen van alle behandelingen gelijk getrokken. je kunt kiezen tussen 30 min, 60  min. of 90 minuten. Ook kun je er een kleine behandeling, zoals bijvoorbeeld een gezichtsmassage, los bij boeken.

*Samen met je partner of je best friend, een workshop massage? lekker bij je eigen thuis OF IN MIJN PRAKTIJK  Dat kan.... neem contact met me op voor verdere informatie hierover.

 
HOLISTISCH THERAPEUT.
Wat houdt dat nou in, wat doe je dan?   ik zal een voorbeeld geven.
Als een cliënt bij me komt met schouderklachten, kan ik natuurlijk wekelijks een massage geven, prima , maar ik wil dan weten waarom? Als Holistisch Therapeut kijk ik dan naar alle niveaus om de oorzaak van de klachten te achterhalen. op fysiek niveau: waar zit de pijn? op emotioneel niveau en mentaal niveau: wat drukt er, spreekwoordelijk, op de schouders? Denk daarbij aan vastgehouden emoties of overtuigingen die je zelfvertrouwen beïnvloeden.  Op  energetisch niveau kijk ik dan als holistisch therapeut naar waar de cliënt energie verliest en waar hij het nodig heeft en op spiritueel niveau benader ik de oorzaak van de klachten. Waarom zijn die schouders zo pijnlijk? Wat voor persoon is mijn cliënt? Wat is zijn of haar verhaal?
Door alle niveaus samen in balans te brengen, behandel ik als Holistisch Therapeut dus niet slechts de klacht, maar juist de oorzaak ervan.
IK Gebruik VERSCHILLENDE METHODIEKEN  ZOALS BIJVOORBEELD: SEDONAMETHODE(LOSLAATTECHNIEK), EFT, MIR, SYSTEMISCH WERKEN, ROUW- EN VERLIESVERWERKING, COACHING, REIKI, ENERGETISCHE WERK ZOALS CHAKRA- EN AURALEER, ZIJNSORIENTATIE. klankschalen, schaalwandelen en natuurlijk massage.Ik ben werkzaam in de Arnhem 
U wilt toch ook genieten van mijn heerlijke massages!   


                 nieuw op de website! BLOG van Relax a Day, massage aan huis!                                                   

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info