Relax a day
 
Enjoy The Moment

ANTISTRESS
RUG-, NEK- EN SCHOUDERMASSAGE

Deze massage is speciaal gericht op de rug, nek en schouders. Door stress of een eenzijdige werkhouding ervaren veel mensen klachten en spierspanningen op deze plaatsen. 
Door middel van deze massage worden via fricties spierverhardingen en spierknopen aangepakt. De verhoogde doorbloeding van de spieren en huid zorgt er voor dat achtergebleven afvalstoffen worden opgeruimd en dat de aanwezige spanning in uw nek, rug, en schouders vermindert. Als je door vastzittende schouders of nek ook nog hoofdpijn hebt, of dreigt te krijgen, kan je anti-stressmassage combineren met een gezicht- en hoofdmassage. Dit noem ik dan de anti-stress extra massage. 

De hoofdmassage en de gezichtsmassage worden uitgevoerd door middel van een zachte massagetechniek, deze is zeer ontspannend, waardoor de hoofdpijn kan verminderen of zelfs kan verdwijnen. 

Bij alle massagevormen is het raadzaam om na de massage goed te drinken om de afvalstoffen te verwijderen.  

VERMINDERT DE SPIERSPANNING

Na de eerste behandeling ervaart u al snel verlichting van uw klachten en na vier tot vijf behandelingen treedt er doorgaans een duidelijke verbetering op in uw bewegingsvrijheid en soepelheid. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de mate en intensiteit van uw klachten.

30 minuten | € 40
45 minuten | € 55


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info