Relax a day
 
Enjoy The Moment

AYURVEDISCHE MASSAGE 

 

 

Dit is een rustige massagevorm van het gehele lichaam. Ik begin bij je tenen tot aan je kruin en dan weer terug naar je tenen. Ook je gezicht, hoofd, buik en borstbeen worden meegenomen. 

Door middel van deze Ayurvedische massage wordt zowel lichaam als geest ontspannen waardoor je je fijner voelt en relaxter wordt. Deze massage is vooral gericht op het lichaam en niet noodzakelijk op de spieren. Doordat je totaal ontspannen bent, is het mogelijk dat je heerlijk zal slapen en de volgende dag nog steeds ontspannen bent. 

Mocht het nou zijn dat je niet goed in je vel zit of je bent uit balans, dan kan ik aan de hand van een vragenformulier jouw disbalans bepalen en daarvoor een massageolie maken die afgestemd is op jouw behoefte van dat moment. Deze olie kan ik alleen voor jou gebruiken en we gaan dan ook samen de geur bepalen met essentiële oliën die voldoen aan jouw disbalans. De massage pas ik aan aan jouw specifieke disbalans. Deze kan heel snel zijn of juist extreem langzaam of toch normaal. De hele massage hangt af van hoe jij je voelt op dat moment. 

Een massage op maat! 

Ook is het mogelijk ,in combinatie met de Ayurvedische massage, dat je aan de hand van wat voedingsadviezen deze disbalans langzaam kunt verminderen of zelfs kunt opheffen. 

Bij alle massagevormen is het raadzaam om na de massage goed te drinken om de afvalstoffen te verwijderen. 


60 minuten    |  €70  

90 minuten    |  €95

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info