Relax a day
 
Enjoy The Moment

BINDWEEFSELMASSAGE LICHAAM

DE BEHANDELING 

Bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering en verstrakking van de huid. Bindweefselmassage kan op het gehele lichaam toegepast worden. De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding, werkt op de verjonging van de huidstructuur en reduceert blokkades. Door een bindweefselmassage toe te passen verstevigt u de huid enorm. 

DE MEEST EFFICIËNTE AANPAK VAN CELLULITE 

Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt door de bindweefselmassage is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. verklevingen ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd dit bevordert de afvoer van afvalstoffen en geeft een slanker, mooier gevormd lichaam en een veerkrachtige, stevige huid die zacht aanvoelt. Bindweefselmassage is de meest effectieve aanpak van Cellulite. 

VERSTEVIGENDE LICHAAMSPAKKING 

Om de werking van de bindweefselmassage te versterken, word er na de bindweefselmassage een verstevigende lichaamspakking aangebracht. Deze lichaamspakking stimuleert de doorbloeding van huid waardoor de aanvoer van voedingsstoffen, zuurstof en de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Hierna worden de gemasseerde zones met een folie omwikkeld. 

De bindweefsel massage bestaat uit bindweefselmassage en cupping. Deze combi rekent af met vetophopingen en verklevingen, dat zijn namelijk de veroorzakers van ‘een sinaasappelhuid’. Voor het optimale effect raden we een kuur aan van 1x per week, 10 weken lang.

Welke zone zijn geschikt om te behandelden:

* bovenbenen

* billen 

* buik

* rug

armen

heupen

KUUR 

Het beste resultaat wordt verkregen door deze behandeling in een kuur te doen.

1 x per week gedurende 10 weken. 

Volledige behandeling                                                kuur van 10 x    €630      (betaling in één keer)


BINDWEEFSELMASSAGE BIJ KLACHTEN

Het bindweefsel verbindt alle organen in het lichaam en heeft een beschermende en verzorgende functie. Het vormt de weg waarlangs bloedvaten en zenuwen naar organen worden geleid. Bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsellaag tussen de huid en de spieren en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen en vezels waardoor verklevingen worden losgemaakt en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Het bindweefsel wordt losgescheurd waardoor het zelf-genezend vermogen wordt gestimuleerd en nieuw bindweefsel wordt aangemaakt. Je komt letterlijk ‘ruimer in je vel’.

Een belangrijke oorzaak voor het vast gaan zitten van bindweefsel is stress; elk orgaan staat voor een emotie en onverwerkte emoties zetten zich vast in het bindweefsel.

De volgende klachten kun je behandelen met bindweefselmassage

· hoofdpijn en migraine

· buik- en borstkas aandoeningen

· maag- en darm klachten

· doorbloedingsstoornissen

· chronische verkoudheid

· bewegingsproblemen

· gewrichtsproblemen

· slapeloosheid


Ook kan bindweefselmassage, in combinatie met een gezonde leefstijl, een cosmetische functie hebben bijvoorbeeld: 

· vermindering van littekenweefsel

· vermindering van striae

· vermindering van Cellulite

**Wanneer er naast het volgen van de bindweefselmassage ook gezond wordt gegeten en voldoende water wordt gedronken, dan heeft de bindweefselmassage sneller en beter effect. 

LET OP: deze massage is niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven!


Volledige behandeling                                           60 minuten  | €70                        

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info