Relax a day
 
Enjoy The Moment

MAMA MASSAGE

Na een bevalling heeft het lichaam tijd nodig om weer te herstellen. Vooral het bekkengebied is vaak gevoelig, zoals ook tijdens de zwangerschap. Sommige mama’s geven borstvoeding, wat super fijn is voor je kindje natuurlijk, maar het heeft wel effect op de hormoonhuishouding. 

KOSTBAAR

Banden en pezen blijven ‘langer’ kwetsbaar dan wanneer je geen borstvoeding geeft. Hoe prettig is het dan als je juist ook aan die gebieden aandacht kunt schenken door middel van een massage. Het ontspant en dat is dan weer goed voor je herstel. Bovendien krijgen lichaam en geest even rust. Je gunt jezelf gelijk een moment zonder je kindje en die tijd is vaak kostbaar, vooral in het begin van het moederschap. Ook zal je je kindje vaak dragen of tillen, wat weer meer belastend is voor het lichaam Daarom wordt bij de mama-massage extra aandacht gegeven aan de rug, nek en schouders. 

Mama-massages worden gegeven tot negen maanden na de bevalling en zijn te boeken voor 60 en 90 minuten. Wil je nog iets extra’s, bijvoorbeeld aandacht voor de benen, dan kan ik je de massage van 90 minuten aanraden.  

Bij alle massagevormen is het raadzaam om na de massage goed te drinken om de afvalstoffen te verwijderen.  


60 minuten | €70

90 minuten | €95 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info