Relax a day
 
Enjoy The Moment

ZWANGERSCHAPSMASSAGE


ZWANGER? GEFELICITEERD!

Een zwangerschap brengt veel veranderingen en drukte met zich mee. Daarom is het belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. Gun uzelf dat momentje rust en ontspanning. U hebt het verdient!

DE ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Speciaal voor de zwangerschapsmassage maken wij gebruik van een warmwaterkussen dat zich aanpast aan uw lichaam. Hierdoor kunt u gewoon op uw rug liggen tijdens de zwangerschapsmassage. Door de warme biologische olie die niet alleen heerlijk ruikt maar ook uw huid intensief verzorgt, komt u helemaal tot rust. De zwangerschapsmassage werkt ontspannend en helpt bij rugklachten, verminderde bloedcirculatie, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen en een verminderde stoelgang.

De zwangerschapsmassage kunt u ondergaan vanaf de zestiende week in uw zwangerschap tot aan de bevalling. Tijdens de zwangerschap wordt uw lichaam extra belast en behoort een massage zeker niet tot een overbodige luxe.

EEN ZWANGERSCHAPSMASSAGE
VOOR JOU EN JE BABY

MASSAGE NA DE BEVALLING

Sommige vrouwen hebben minimale klachten nadat zij zwanger zijn geweest en de bevalling hebben meegemaakt. Maar de meeste vrouwen hebben na de bevalling nog steeds last van zwangerschap gerelateerde klachten. Juist dan is massage aan te raden. Het ondersteunt het herstel van uw lichaam. Ook zorgt een massage ervoor dat u kunt ontspannen en weer nieuwe energie heeft.

*Als u specifieke wensen heeft ( want elke zwangerschap is weer anders), dan passen wij graag de zwangerschapsmassage aan uw situatie aan.


60 minuten | €70

90 minuten | €95 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info