Relax a day
 
Enjoy The Moment

Welkom bij RELAX A DAY massage en coaching aan huis.

VANWEGE MIJN NIEUWE OPLEIDING, DE PIJN RESET METHODE, ZOEK IK  10 PERSONEN OM PER 1-10-2022 EEN PILOTTRAJECT MEE TE STARTEN, TEGEN GEREDUCEERD TARIEF. HET GAAT HIER OM EEN TRAJECT VAN 4-6 WEKEN WAARIN IK INTENSIEF MET JE AAN DE SLAG GA. HIERBIJ IS HET MOGELIJK OM DEFINIEF VAN JE PIJN AF TE KOMEN. 

LIJKT DAT JE WAT? NEEM DAN CONTACT MET ME OP ZODAT WE EEN ORIENTEREND ADVIESGESPREK KUNNEN VOEREN OF JE GESCHIKT BENT OM MEE TE DOEN. VOLLEDIG COMMITMENT IS WEL EEN VEREISTE.


Ik sta voor puur genieten! Aan huis of op locatie even alle aandacht voor uzelf. Bij mij kunt u terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage maar ook voor een stevige therapeutische massage of een energetische massage.  Ik verzorg mijn massage behandelingen bij u aan huis, heerlijk tot rust komen zonder dat u het huis uit hoeft! of heeft u behoefte aan coaching voor stress, burn-out, onverwerkt verdriet, ziekte ed. ook daarvoor kom ik graag bij u aan huis voor een traject. De coaching sessies kunnen gecombineerd worden met massage.

Ook is het mogelijk om (online )coaching sessies te boeken. tijdens deze sessies coach ik je bij stress-,emoties- en ziekteklachten. Ook slaapproblemen is een onderwerp waar ik je (evt. online) bij kan helpen. eventueel in combinatie met massage en lichaamswerk. 

*Bij het maken van een afspraak, hou er rekening mee dat ik moet kunnen parkeren voor de deur of max. een paar huizen daar vandaan. Bij betaald parkeren voor de deur zijn de parkeerkosten voor U. Afspraken in de binnenstad zonder parkeermogelijk voor de deur , is dan ook niet mogelijk. Voor vragen hierover mag je me altijd bellen, zodat we een oplossing kunnen bedenken.

*met ingang van 01-01-2022 zijn de prijzen van alle behandelingen met 5% verhoogt

*Samen met je partner of je best friend, een workshop massage? lekker bij je eigen thuis.  Dat kan.... neem contact met me op voor verdere informatie hierover.Vanaf mei 2022 kunt u ook een afspraak maken voor een behandeling bij mij als holistisch therapeut. voor vragen en/of afspraak maken kunt u me bellen of mailen.


 HOLISTISCH THERAPEUT.
Wat houdt dat nou in, wat doe je dan?   ik zal een voorbeeld geven.
Als een cliënt bij me komt met schouderklachten, kan ik natuurlijk wekelijks een massage geven, prima , maar ik wil dan weten waarom? Als Holistisch Therapeut kijk ik dan naar alle niveaus om de oorzaak van de klachten te achterhalen. op fysiek niveau: waar zit de pijn? op emotioneel niveau en mentaal niveau: wat drukt er, spreekwoordelijk, op de schouders? Denk daarbij aan vastgehouden emoties of overtuigingen die je zelfvertrouwen beïnvloeden.  Op  energetisch niveau kijk ik dan als holistisch therapeut naar waar de cliënt energie verliest en waar hij het nodig heeft en op spiritueel niveau benader ik de oorzaak van de klachten. Waarom zijn die schouders zo pijnlijk? Wat voor persoon is mijn cliënt? Wat is zijn of haar verhaal?
Door alle niveaus samen in balans te brengen, behandel ik als Holistisch Therapeut dus niet slechts de klacht, maar juist de oorzaak ervan.
IK Gebruik VERSCHILLENDE METHODIEKEN  ZOALS BIJVOORBEELD: SEDONAMETHODE(LOSLAATTECHNIEK), EFT, MIR, SYSTEMISCH WERKEN, ROUW- EN VERLIESVERWERKING, COACHING, REIKI, ENERGETISCHE WERK ZOALS CHAKRA- EN AURALEER, ZIJNSORIENTATIE. klankschalen, schaalwandelen en natuurlijk massage.Ik ben werkzaam in de regio Arnhem – Nijmegen en zorg voor alles, van massagetafel, handdoeken en massageolie.
U wilt toch ook genieten van mijn heerlijke massages!   


                 nieuw op de website! BLOG van Relax a Day, massage aan huis!                                                   

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info