Relax a day
 
Enjoy The Moment

OVER MEZELF

Irma van Kessel, eigenaresse.

Na jaren in een ziekenhuis gewerkt te hebben, heb ik het roer omgegooid en ben ik gaan studeren voor massage therapeut en holistisch therapeut. Ook nu ben ik nog altijd bezig om mijn kennis in het vak te vergroten door middel van cursussen en wil dit ook blijven doen.  Tevens kunnen er  (online )coach sessies tegen stress of emoties die spelen of ziekte  geboekt worden. evt. in combinatie met massage.

Tijdens het masseren volg ik altijd mijn hart en luister goed wat cliënten willen en vertellen. Soms zijn het onuitgesproken dingen waar mensen last van hebben en dat probeer ik te doorgronden en de massage daarop aan te passen.  
Ik geef geen standaard massage maar een combinatie van massagevormen en technieken. Ieder mens is uniek en ook de behoeften zijn verschillend, hier pas ik dan ook de massage op aan. Zo kan het een ontspannen en verzachtende massage zijn, maar ook een stevige sportmassage. Voor slapeloosheid of hoofdpijn geef ik gerichte massagebehandelingen. Stijve spieren pak ik graag aan en knopen wil ik ontrafelen.  Ook een energetische massage bestaat tot de mogelijkheden.

Ook geef ik Ayurvedische massages, welke weer gericht zijn op lichaam en geest. Deze massage is bij uitstek geschikt als men niet goed in hun vel zit en niet goed weet wat de oorzaak hiervan is. Daarbij kan ik U ook gerichte voedingsadviezen geven. Wat tezamen een goede balans moet bewerkstelligen waardoor je weer beter in je vel gaat zitten.  

Een andere vorm van massage, die ook als heel fijn wordt ervaren, is de Thaise yoga massage. Dit is een massagevorm die op de grond word uitgevoerd en waarbij de cliënt in makkelijk zittende kleding de massage ondergaat. De Thaise yoga massage bestaat uit een zeer doeltreffende combinatie van yoga, massage en acupressuur.

Ik hoop U graag de komende tijd te mogen ontmoeten en een heerlijke massage of een coach traject te geven.  


liefs IRMA

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info