OVER MEZELF

Irma van Kessel, eigenaresse.

Na jaren in een ziekenhuis gewerkt te hebben, heb ik het roer omgegooid en ben ik gaan studeren voor massage therapeut en holistisch therapeut. Ook nu ben ik nog altijd bezig om mijn kennis in het vak te vergroten door middel van cursussen en wil dit ook blijven doen.  Tevens kunnen er  (online )coach sessies tegen stress of emoties die spelen of ziekte  geboekt worden. evt. in combinatie met massage.

Tijdens het masseren volg ik altijd mijn hart en luister goed wat cliënten willen en vertellen. Soms zijn het onuitgesproken dingen waar mensen last van hebben en dat probeer ik te doorgronden en de massage daarop aan te passen.
Ik geef geen standaard massage maar een combinatie van massagevormen en technieken. Ieder mens is uniek en ook de behoeften zijn verschillend, hier pas ik dan ook de massage op aan. Zo kan het een ontspannen en verzachtende massage zijn, maar ook een stevige sportmassage. Voor slapeloosheid of hoofdpijn geef ik gerichte massagebehandelingen. Stijve spieren pak ik graag aan en knopen wil ik ontrafelen.  Ook een energetische massage bestaat tot de mogelijkheden.

En tot slot….

Hoe zou  je het vinden om weer te kunnen leven zonder pijn? om alles weer te kunnen doen wat je zou willen doen. Weer je (klein)kind probleemloos op te kunnen tillen, te kunnen dansen, rennen en wat je allemaal graag zou willen doen. Weer pijnloos lekker te kunnen slapen. Hoe zou je dat vinden?

Dat kan! in een traject van 8-10 weken kunnen we dat samen realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw?

Vraag dan nu een adviesgesprek aan via info@pijnvrij.relaxaday.nl en we gaan samen kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw nieuwe pijnvrije toekomst.

Ik hoop U graag de komende tijd te mogen ontmoeten en een heerlijke massage of een coach traject te geven.

liefs IRMA