PIJN RESET METHODE

Heb je last van langdurige pijn in je nek, schouders of rug? En wil je hier definitief van af? Kan je niet vrij bewegen zoals je het liefste wilt en word je belemmerd door pijn in je lijf? Ben jij er klaar voor om klachtenvrij en ontspannen door het leven te gaan?
In mijn praktijk bied ik een unieke wijze van chronische pijn behandeling aan die geschikt is voor zowel chronische als onbegrepen lichamelijke pijnklachten.
De Pijn Reset Methode® is een persoonlijk Reset Traject, waarbij het blijvend elimineren van spierknopen (triggerpoints) centraal staat én waarin de dieperliggende oorzaken worden aangepakt voor een totaaloplossing van je klacht.
Naast technieken om pijn en triggerpoints met nieuwe hands-on technieken te ‘resetten’ (zachte, zeer effectieve technieken om triggerpoints op te lossen), zal ook veel aandacht besteed worden aan het aanpakken van de onderliggende oorzaken van de lichaamsspanning en pijn. Het is een holistische behandelmethode waarin zowel de fysieke als emotionele aspecten van de klachten aangepakt worden. Dit doen we door samen naar verschillende aspecten te kijken, zoals triggerpoints, emoties, stress, beweging en Mind-Body balans. Ontdek hoe emoties kunnen leiden tot aanhoudende lichamelijke pijn.

 

Voor wie is de Pijn Reset Methode bij uitstek geschikt?

 

 • Heb je langdurig pijnklachten in je rug of nek?

 • Of heb je last van andere klachten, zoals hoofdpijn, migraine, kaakpijn, spierpijn, huidproblemen, maag-darm klachten of vermoeidheid?

 • Verplaatst de pijn zich in je lichaam?

 • Heb je álles al geprobeerd, veel verschillende therapieën gehad, maar hadden deze geen, onvoldoende of tijdelijk effect? Komen klachten steeds weer terug?

 • Nemen je klachten toe bij spanning, stress of vermoeidheid? Of bij relatief kleine inspanningen?

 • En nemen je klachten af bij warmte of ontspanning?

 • Het kan zelfs zijn dat je merkt dat je geheugen en concentratie is afgenomen, je sneller prikkelbaar bent. Je bent moe en hebt weinig of minder energie om de dag door te komen, weinig energie voor je partner, je gezin, of sociale leven.

De Pijn Reset Methode helpt bij vele klachten, maar is niet geschikt voor iedereen. Heb je last van een of meerdere van de onderstaande klachten? Langdurig of steeds terugkerend?

 • Pijnlijke of stijve nek
 • Midden- en lage rugklachten
 • (Spannings-) hoofdpijn.
 • Problemen in de heupen of bekken.
 • Algeheel pijnlijk en stijf lichaam
 • Uitstralingspijn naar de armen of benenOok helpt een traject bij anderen klachten zoals:
 • Afwijkingen aan het skelet, b.v. hernia’s, vernauwing en slijtage, frozen shoulder.
 • Auto-immuunziekten, b.v. reuma, artritis, artrose, fybromyalgie
 • Klachten aan het gezicht zoals kaak- oor- of kiespijn.

Deze klachten of een combinatie hiervan zijn verholpen met de Pijn Reset Methode!
Dan is de Pijn Reset Methode een manier om definitief van je klachten af te komen. Het richt zich op de oorzaak van de pijn, in plaats van de symptomen. Dus geen symptoombestrijding, maar de daadwerkelijke oorzaak weghalen, zodat klachten niet steeds terugkomen.

Wat zou je graag willen?

Hoe zou het voor je zijn als je de middelen hebt om de controle weer over je leven terug te krijgen? Je weer energie hebt om je hobby’s op te pakken, weer te kunnen sporten, te spelen met je kinderen of wat je maar wilt? Hoe zou het zijn als je geen pijn meer hebt? Je goed slaapt, je fit en uitgerust wakker wordt, zodat je alles uit je dag kunt halen?
Stel je voor dat er meer ontspanning en rust in je hoofd is, waardoor je beter gefocust bent. Je beter voor jezelf zorgt en je beter je grens aangeeft?
Dus… Wil je een definitieve oplossing, in plaats van alleen kortdurende verlichting? Wil je nu echt korte metten maken met de pijnklachten en met 100% commitment van zowel de therapeut als jouzelf aan jezelf werken? Lees dan verder of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Wat is de Pijn Reset Methode (TRM)?

De Pijn Reset Methode is een compleet en intensief behandel/ coaching traject waarin de onderliggende oorzaken van de klacht aangepakt zullen worden. De duur van het traject ligt tussen de 7 en 9 weken. Je bepaalt zelf grotendeels het tempo.
Doordat niet alleen wordt gekeken naar de gevolgen (je pijnklacht/vermoeidheid etc.), maar ook naar de daadwerkelijke diepliggende oorzaak van je klacht, is het einddoel het blijvend oplossen van je klachten.
Het traject bestaat uit diverse onderdelen. We gaan aan de slag met het losmaken van de pijnlijke delen van je lichaam (“je lijf een zetje in de goede richting geven”), maar ook met (onbewust onderdrukte) emoties, weer grip krijgen op je gedachten en emoties en het vergroten van je kennis en inzicht in de betekenis van pijn.

Kortom, een investering in je toekomst waarin je weer pijnvrij je leven kan leven. Je weer een manier vindt goed voor jezelf te zorgen, je lichaam beter leert begrijpen en kan geven wat het nodig heeft, in alle (soms moeilijke) omstandigheden die het leven brengt. 85-90% van de mensen is na het volgen van dit traject volledig klachtenvrij en heeft dus ook geen (fysio)therapie meer nodig.
Ben je nieuwsgierig wat deze methode voor je kan betekenen? Je mag me altijd bellen of mailen voor een vrijblijvend advies gesprek!

Coaching en Massage traject.

Veel te druk ben je..je hebt overal pijn waar je niet vanaf komt. .Je gezin, het huishouden en je werk slokken al je tijd en energie op. Zelf schiet je er steeds bij in. Tijd voor je zelf is er niet. Geen “ME TIME” voor jouw.

Je voelt je uitgeput. Je hebt pijn. En je ploegt jezelf door de dag heen. Er wordt door iedereen van alles van je verwacht en gevraagd, je weet niet meer wat voor of achter is. Je ziet als een berg op tegen de dag wanneer je opstaat. Je voelt aan je lijf dat je het rustig aan moet doen, maar je weet gewoon niet hoe.

Hoe zou het voor je zijn om al  energie en geen pijn  te hebben zodra je wakker wordt om de dag door te komen? Als je tussendoor ook eens wat tijd voor je zelf zou hebben, zodat je wat kan opladen? Hoe zou het voor je voelen als je op een ontspannen manier je leven leeft en je leven in balans is? Hoe zou het voor je zijn als je je eigen (klein)kind weer probleemloos kunt optillen en mee kan ravotten, stoeien, zwemmen, spelen.

Je leven  pijnvrij in balans…..dat kan bij Massage & coaching bij Relax a Day.

 

COACH TRAJECT

Je loopt al een langere tijd tegen hetzelfde probleem aan, een project, doel of passie blijven liggen, omdat het te veel energie van je vraagt. Je weet niet hoe je de eerste stap moet zetten, gewoonweg omdat je bang bent wat andere er van vinden. Grote kans dat door dit uit te stellen je je droom niet gaat verwezenlijken. Wat zonde! Ik wil je graag helpen je droom waar te maken. Door met mij dit traject aan te gaan zal j e sneller en gemakkelijker de eerste stap zetten naar jouw droom.

Je werk: leuke baan, maar de werkdruk is enorm en je collega’s vaak chagrijnig. Je krijg er stress van… sterker nog, je zit tegen een burn-out aan. Je gaat slechter slapen, je piekert voortdurend en energie heb  je al helemaal niet meer. Een kort lontje is dagelijkse kost. Lukt het je zelf niet om uit deze stressperiode te raken? Ik help je graag om wat meer rust en balans in je leven te krijgen. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak en de oplossing voor jouw probleem.

Traject bestaat uit 5 afspraken van 60 minuten

Bij beide coachprogamma’s  gaan we kijken wat er nodig is om jouw in balans te brengen. Ik ben niet de persoon die dit doet, door ouwe koeien uit de sloot te halen, maar door bepaalde oefeningen te doen die je inzicht(en) geven hoe je verder kan.