BEDRIJFSMASSAGE

WAAROM BEDRIJFSMASSAGE?

Uit diverse studies blijkt dat massage op het werk het verzuim terugdringt en de medewerkers gezond houdt. Vooral werkgerelateerde klachten als psychische vermoeidheid, stress en lichamelijke klachten (RSI, verhoogde spanning in de rug-, nek- en schouder spieren). Al deze klachten nemen aanzienlijk af bij werknemers die op regelmatige basis een massage ontvangen.

STOELMASSAGE

Een massage komt het best tot zijn recht wanneer het gemasseerde lichaamsdeel volledig ontspannen is. De beste resultaten worden dan ook  behaald wanneer men op de massagestoel de diverse handtechnieken direct over de kleren kan toepassen. Door het werken in de stoel  kan de masseur de behandeling ook beter afstemmen op de persoon.

DE VOORDELEN:

  • Uw werknemers zijn meer ontspannen en productiever;
  • De spieren kunnen goed los gemasseerd worden en de massage heeft een langere uitwerking door de stoelmassage;
  • Preventie van werk gerelateerde klachten;
  • Een betere werksfeer;
  • Een beter lichaamsbewustzijn, wat klachten voorkomt;
  • Fiscale voordelen.(via Arbo plan van het desbetreffende bedrijf)

Wij bieden maatwerk voor iedere werknemer, zodat de massages altijd aangenaam en functioneel zijn. Wij garanderen dat u telkens door dezelfde masseur wordt behandeld, die op de hoogte is van uw persoonlijke situatie. Juist de individuele benadering in ons massage werk vergroot het resultaat en draagt bij aan vermindering van klachten en een verbetering van motivatie en werkhouding. 

De kosten van een bedrijfsmassage op locatie zijn op aanvraag. Wij vragen altijd een minimale afname van twee aaneengesloten uren per masseur. Alle massagebenodigdheden, waaronder de massagestoel zijn bij de prijs inbegrepen. Binnen een straal van 10 km brengen wij geen vergoeding voor de reistijd in rekening. Buiten een straal van 10 km rekenen wij €0,21 per km.

Doorgaans wordt de bedrijfsmassage in een aparte ruimte op het kantoor gegeven. De medewerkers kunnen zichzelf aanmelden. De bedrijfsmassage kan op een met u afgesproken frequentie plaatsvinden.

Geïnteresseerd in een bedrijfsmassage of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met:
06 – 28780581 of mailen naar: massage.relaxaday@gmail.com 

 

STOELMASSAGE

Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage tegen werk gerelateerde klachten. Deze klachten resulteren meestal in verzuim en uitval. De massage kan op de werkplek door de kleding heen worden gegeven. Dit om even afstand nemen van je werkzaamheden van de dag, om daarna met frisse geest en nieuwe energie weer beter aan het werk te gaan. 

De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen neemt toe. Bij de stoelmassage gaat het om drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van aan het werk gerelateerde ziekten, zoals RSI en de symptomen van stress. 

Door deze massage ontstaat er ruimte in het lichaam en in het hoofd. Dit is dan weer goed voor je welzijn, productiviteit en werktevredenheid. Stoelmassage werkt direct en heeft bij regelmatige herhalingen nog meer effect. 

30 minuten | € 35,00