MASSAGES

U kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod aan massages, zoals een ontspannende massage, een indiaanse gezichtsmassage of een behandeling voor sportblessures. Al onze behandelingen zijn specifiek afgestemd op uw individuele wensen. Ze zorgen ervoor dat spanningen verminderen, pijn en spiervermoeidheid worden verlicht en dat u meer energie heeft. Maak een afspraak en ontdek zelf de voordelen van een heerlijke luxe massagebehandeling bij mij in de praktijk!

*Hygiëne vind ik erg belangrijk. Zowel voor u als voor mezelf. Het wordt op prijs gesteld als u heeft gezorgd voor een algemeen geaccepteerde lichamelijke verzorging. 

ONTSPANNINGSMASSAGE

Kom tot rust met een ontspanningsmassage. Een ontspanningsmassage bestaat uit zachte gerichte strijkingen en geurende
ol
iën dieuw spieren doen ontspannen. Het lichaam kan alle spanning even loslaten en tijdens de ontspanningsmassage heeft het tijd om te herstellen. Hierdoor verdwijnt uw stress en bent u volledig ontspannen en opgeladen voor de komende dag.

KOM TOT RUST MET EEN ONTSPANNINGSMASSAGE

De ontspanningsmassage heeft een gunstige werking op vermoeide spieren, bevordert herstel na ziekte, verbetert de doorbloeding en maakt u meer bewust van uw eigen houding. Daarbij werkt massage preventief tegen overbelasting en ook uw nachtrust verbetert aanzienlijk als u ontspannen bent.

 30 minuten | €40

KLASSIEKE MASSAGE

Door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties, worden huid, spieren, pezen en gewrichten soepeler.

Dit stimuleert de doorbloeding en ook de afvoer van het lymfevocht, waardoor afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. En het verbetert ook de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.
Daarnaast wordt gebruik gemaakt van schuddingen, rekken en wiegen op een zachte en ritmische manier. Bewegingen die er voor zorgen dat je losgemaakt wordt, ruimte in je lijf voelt en kunt ontspannen.

Dat is heerlijk bij vermoeidheid en pijnlijke spieren. Maar ook als je verder prima in je vel zit, kan een massage erg prettig zijn. Massage is geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen en een moment voor zichzelf wil.

30 minuten | €40

60 minuten | €70

ANTISTRESS MASSAGE

RUG-, NEK- EN SCHOUDERMASSAGE

Deze massage is speciaal gericht op de rug, nek en schouders. Door stress of een eenzijdige werkhouding ervaren veel mensen klachten en spierspanningen op deze plaatsen. 
Door middel van deze massage worden via fricties spierverhardingen en spierknopen aangepakt. De verhoogde doorbloeding van de spieren en huid zorgt er voor dat achtergebleven afvalstoffen worden opgeruimd en dat de aanwezige spanning in uw nek, rug, en schouders vermindert. Als je door vastzittende schouders of nek ook nog hoofdpijn hebt, of dreigt te krijgen, kan je anti-stressmassage combineren met een gezicht- en hoofdmassage. Dit noem ik dan de anti-stress extra massage.

De hoofdmassage en de gezichtsmassage worden uitgevoerd door middel van een zachte massagetechniek, deze is zeer ontspannend, waardoor de hoofdpijn kan verminderen of zelfs kan verdwijnen.

Bij alle massagevormen is het raadzaam om na de massage goed te drinken om de afvalstoffen te verwijderen.

VERMINDERT DE SPIERSPANNING

Na de eerste behandeling ervaart u al snel verlichting van uw klachten en na vier tot vijf behandelingen treedt er doorgaans een duidelijke verbetering op in uw bewegingsvrijheid en soepelheid. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de mate en intensiteit van uw klachten.

30 minuten | € 40
45 minuten | € 55

 

THERAPEUTISCHE MASSAGE

De therapeutische massage is een op de klant aangepaste massage. De klachten kunnen variëren van fysieke klachten, bijvoorbeeldspierpijn, verkrampingen of bewegingsbeperking, tot psychische klachten, zoals lichamelijke klachten ten gevolge van stress. Door onder andere gebruik te maken van een diepweefselmassage, welke het zelf genezend vermogen van het lichaam stimuleert, worden verklevingen en verharde spieren volledig hersteld tot aanneembaar verminderd.

VERMINDERT KLACHTEN

Samen met de klant bespreken wij in een intakegesprek het behandelingsplan. Dat kan variëren van intensieve massage tot een zeer ontspannende en op specifieke punten gerichte massage. Op regelmatige basis is een therapeutische massage zeer werkzaam bij onder andere terugkerende hoofdpijn, nek- en rugklachten, reumatische pijn en spierspanningen.

*Indien wij vaststellen dat de klachten een medische behandeling vereisen, zullen wij onmiddellijk doorverwijzen naar een daartoe bevoegde arts om dit verder in behandeling te nemen. 

60 minuten | €70

30 minuten | €40

 

AYURVEDISCHE MASSAGE

Dit is een rustige massagevorm van het gehele lichaam. Ik begin bij je tenen tot aan je kruin en dan weer terug naar je tenen. Ook je gezicht, hoofd, buik en borstbeen worden meegenomen.

Door middel van deze Ayurvedische massage wordt zowel lichaam als geest ontspannen waardoor je je fijner voelt en relaxter wordt. Deze massage is vooral gericht op het lichaam en niet noodzakelijk op de spieren. Doordat je totaal ontspannen bent, is het mogelijk dat je heerlijk zal slapen en de volgende dag nog steeds ontspannen bent.

Mocht het nou zijn dat je niet goed in je vel zit of je bent uit balans, dan kan ik aan de hand van een vragenformulier jouw disbalans bepalen en daarvoor een massageolie maken die afgestemd is op jouw behoefte van dat moment. Deze olie kan ik alleen voor jou gebruiken en we gaan dan ook samen de geur bepalen met essentiële oliën die voldoen aan jouw disbalans. De massage pas ik aan aan jouw specifieke disbalans. Deze kan heel snel zijn of juist extreem langzaam of toch normaal. De hele massage hangt af van hoe jij je voelt op dat moment.

Een massage op maat!

Ook is het mogelijk ,in combinatie met de Ayurvedische massage, dat je aan de hand van wat voedingsadviezen deze disbalans langzaam kunt verminderen of zelfs kunt opheffen.

Bij alle massagevormen is het raadzaam om na de massage goed te drinken om de afvalstoffen te verwijderen.

60 minuten    |  €70

90 minuten    |  €95

 

INDIAANSE GEZICHTSMASSAGE

Een gezichtsmassage is, zoals het woord al zegt, een massage van het gezicht en geen schoonheidsbehandeling.

Bij een gezichtsmassage is de behandeling vooral erop gericht om te kunnen ontspannen. Het gezicht bestaat uit heel veel spiertjes, die allemaal gespannen kunnen zijn. Hierdoor kan je hoofdpijn krijgen, of zelfs pijn in je kaken. Ook rimpelvorming kan eerder ontstaan. Door al de spiertjes te helpen verzachten, zal je hoofdpijn en stress verminderen of zelfs verdwijnen.  Ook de hoofdhuid wordt meegenomen om helemaal te ontspannen. 

30 minuten | €40

BINDWEEFSELMASSAGE  

DE BEHANDELING

Bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) tenbehoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering en verstrakking van de huid. Bindweefselmassage kan op het gehele lichaam toegepast worden. De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding, werkt op de verjonging van de huidstructuur en reduceert blokkades. Door een bindweefselmassage toe te passen verstevigt u de huid enorm.

DE MEEST EFFICIËNTE AANPAK VAN CELLULITE

Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt door de bindweefselmassage is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. verklevingen ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd dit bevordert de afvoer van afvalstoffen en geeft een slanker, mooier gevormd lichaam en een veerkrachtige, stevige huid die zacht aanvoelt. Bindweefselmassage is de meest effectieve aanpak van Cellulite. 

VERSTEVIGENDE LICHAAMSPAKKING

Om de werking van de bindweefselmassage te versterken, word er na de bindweefselmassage een verstevigende lichaamspakking aangebracht. Deze lichaamspakking stimuleert de doorbloeding van huid waardoor de aanvoer van voedingsstoffen, zuurstof en de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Hierna worden de gemasseerde zones met een folie omwikkeld.

De bindweefsel massage bestaat uit bindweefselmassage en cupping. Deze combi rekent af met vetophopingen en verklevingen, dat zijn namelijk de veroorzakers van ‘een sinaasappelhuid’. Voor het optimale effect raden we een kuur aan van 1x per week, 10 weken lang.

Welke zone zijn geschikt om te behandelden:

* bovenbenen, * billen, * buik, * rug, * armen, heupen

KUUR 

Het beste resultaat wordt verkregen door deze behandeling in een kuur te doen.

1 x per week gedurende 10 weken.

Volledige behandeling   kuur van 10 x  €630  (betaling in één keer)

BINDWEEFSELMASSAGE BIJ KLACHTEN

Het bindweefsel verbindt alle organen in het lichaam en heeft een beschermende en verzorgende functie. Het vormt de weg waarlangs bloedvaten en zenuwen naar organen worden geleid. Bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsellaag tussen de huid en de spieren en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen en vezels waardoor verklevingen worden losgemaakt en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Het bindweefsel wordt losgescheurd waardoor het zelf-genezend vermogen wordt gestimuleerd en nieuw bindweefsel wordt aangemaakt. Je komt letterlijk ‘ruimer in je vel’.

Een belangrijke oorzaak voor het vast gaan zitten van bindweefsel is stress; elk orgaan staat voor een emotie en onverwerkte emoties zetten zich vast in het bindweefsel.

De volgende klachten kun je behandelen met bindweefselmassage

· hoofdpijn en migraine

· buik- en borstkas aandoeningen

· maag- en darm klachten

· doorbloedingsstoornissen

· chronische verkoudheid

· bewegingsproblemen

· gewrichtsproblemen

· slapeloosheid 

Ook kan bindweefselmassage, in combinatie met een gezonde leefstijl, een cosmetische functie hebben bijvoorbeeld: 

· vermindering van littekenweefsel

· vermindering van striae

· vermindering van Cellulite

**Wanneer er naast het volgen van de bindweefselmassage ook gezond wordt gegeten en voldoende water wordt gedronken, dan heeft de bindweefselmassage sneller en beter effect. 

LET OP: deze massage is niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven!

Volledige behandeling  60 minuten  | €70

GEZICHT BINDWEEFSELMASSAGE

Anti Aging cupping massage
Zolang je jong bent, zit je bindweefsel nog bomvol collageen en elastine en is er nog geen rimpeltje aan de lucht. Maar al vanaf je 25
ste begint de productie van collageen af te nemen, waardoor de eerste rimpeltjes kunnen verschijnen en je huid wat slapper wordt.

Je gezicht, je handen, je hals en je decolleté zijn de lichaamsdelen die het snelst aan de beurt zijn, omdat deze  het meest aan het zonlicht worden blootgesteld. Heel belangrijk is dus, om zomer en winter, een dagcrème met een beschermende factor (minimaal SPF 15) te gebruiken. Vergeet daarbij niet om je hals en je decolleté in te smeren.
Met deze  gezichtsmassage stimuleer je de bloedsomloop waardoor er warm zuurstofrijk bloed, gevuld met voedingstoffen naar het oppervlak van je huid wordt gebracht. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels bevorderd die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van je huid.
En dat niet alleen, deze massage verwijdert ook je dode huidcellen, zodat je huid gestimuleerd wordt om nieuwe cellen aan te maken. Hierdoor zal je huid zich verstevigen en zal je teint in een gezonde blos veranderen.

Ook de opname van je verzorgingsproducten wordt hierdoor gestimuleerd omdat bij deze massage de poriën gereinigd worden en ze na de massage even open blijven staan. Kortom je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren.

Alle voordelen van een anti aging massage op een rijtje:

 • Versteviging van de huid
 • Maakt huidverklevingen los
 • Stimulering van de doorbloeding van de huid
 • Opnameverbetering van de verzorgingsproducten
 • Versteviging en nieuwe aanmaak van collageen en elastine in het bindweefsel
 • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
 • Vermindering en verzachting van rimpels, kraaienpootjes en littekens
 • Het reinigt sinussen
 • Afname van stress
 • Vermindert vochtwallen en onderkin
 • Helpt bij ontspannen en hoofdpijn  

De gezichtsmassage kan hoofdpijn, vermoeidheid en spanning verminderen of zelfs wegnemen. Ook vermindert het angst en kalmeert het je zenuwen.

Het beste resultaat creëer je door een kuur van 2 x 3(1 x per week) behandelingen te ondergaan. 

LET OP: deze massage is niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven!

Gezichtsbehandeling  30 minuten  | €45    kuur van 6 x  | € 263

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

ZWANGER? GEFELICITEERD!

Een zwangerschap brengt veel veranderingen en drukte met zich mee. Daarom is het belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. Gun uzelf dat momentje rust en ontspanning. U hebt het verdient!

DE ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Speciaal voor de zwangerschapsmassage maken wij gebruik van een warmwaterkussen dat zich aanpast aan uw lichaam. Hierdoor kunt u gewoon op uw rug liggen tijdens de zwangerschapsmassage. Door de warme biologische olie die niet alleen heerlijk ruikt maar ook uw huid intensief verzorgt, komt u helemaal tot rust. De zwangerschapsmassage werkt ontspannend en helpt bij rugklachten, verminderde bloedcirculatie, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen en een verminderde stoelgang.

De zwangerschapsmassage kunt u ondergaan vanaf de zestiende week in uw zwangerschap tot aan de bevalling. Tijdens de zwangerschap wordt uw lichaam extra belast en behoort een massage zeker niet tot een overbodige luxe.

EEN ZWANGERSCHAPSMASSAGE VOOR JOU EN JE BABY

MASSAGE NA DE BEVALLING

Sommige vrouwen hebben minimale klachten nadat zij zwanger zijn geweest en de bevalling hebben meegemaakt. Maar de meeste vrouwen hebben na de bevalling nog steeds last van zwangerschap gerelateerde klachten. Juist dan is massage aan te raden. Het ondersteunt het herstel van uw lichaam. Ook zorgt een massage ervoor dat u kunt ontspannen en weer nieuwe energie heeft.

*Als u specifieke wensen heeft ( want elke zwangerschap is weer anders), dan passen wij graag de zwangerschapsmassage aan uw situatie aan.

60 minuten | €70

90 minuten | €95

MAMA MASSAGE

Na een bevalling heeft het lichaam tijd nodig om weer te herstellen. Vooral het bekkengebied is vaak gevoelig, zoals ook tijdens de zwangerschap. Sommige mama’s geven borstvoeding, wat super fijn is voor je kindje natuurlijk, maar het heeft wel effect op de hormoonhuishouding. 

KOSTBAAR

Banden en pezen blijven ‘langer’ kwetsbaar dan wanneer je geen borstvoeding geeft. Hoe prettig is het dan als je juist ook aan die gebieden aandacht kunt schenken door middel van een massage. Het ontspant en dat is dan weer goed voor je herstel. Bovendien krijgen lichaam en geest even rust. Je gunt jezelf gelijk een moment zonder je kindje en die tijd is vaak kostbaar, vooral in het begin van het moederschap. Ook zal je je kindje vaak dragen of tillen, wat weer meer belastend is voor het lichaam Daarom wordt bij de mama-massage extra aandacht gegeven aan de rug, nek en schouders. 

Mama-massages worden gegeven tot negen maanden na de bevalling en zijn te boeken voor 60 en 90 minuten. Wil je nog iets extra’s, bijvoorbeeld aandacht voor de benen, dan kan ik je de massage van 90 minuten aanraden.  

Bij alle massagevormen is het raadzaam om na de massage goed te drinken om de afvalstoffen te verwijderen.  

 

60 minuten | €70

90 minuten | €95 


STOELMASSAGE

Deze stoelmassage is verfrissend, geeft energie en activerend. Stoelmassage wordt over de kleren heen gegeven in een speciale massagestoel.

armen.rug, schouders en hoofd-nek worden meegenomen in deze drukpuntmassage. 

 

30 minuten | € 30 

VOETMASSAGE (REFLEX)

Wij,mensen, lopen ons hele leven op onze voeten en onze voeten verdienen het dan ook om goed verzorgd te worden. Je moet het tenslotte wel heel lang met deze 2 voeten doen. Pijnlijke voeten zijn hinderlijk en vermoeiend. 

Wat is een voetmassage toch heerlijk, kneden, drukken, wrijven… Je lichaam ontspant en je komt geestelijk helemaal tot rust. Na een lange dag kunnen je voeten pijnlijk voelen en behoorlijk moe zijn. Deze pijn kan in je voeten zelf zitten of ergens anders in je lichaam bijvoorbeeld in je hoofd, in je rug of in je buik. 

Misschien heb je allerlei emoties bijvoorbeeld boosheid, stress, verdriet. Al die emoties worden ongemerkt vastgezet in je lichaam(, dan heb je een blokkade). Een voetmassage kan je dan helpen om deze pijn te verlichten en je weer wat lekkerder in je vel te laten zitten. 

Op de voetzolen bevinden zich allerlei drukpunten die in verbinding staan met de rest van het lichaam. Denk hierbij aan verbindingen naar bijvoorbeeld je organen, je botten, weefsel en spieren. Door bepaalde punten onder je voet te stimuleren kun je bepaalde blokkades in je lichaam opheffen. Het zelf genezende vermogen van het lichaam wordt aangewakkerd, doordat de energie weer vrij kan stromen en de afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten. Na afloop van deze massage zal je je weer prettiger voelen.  


20 minuten | €25

HOLISTISCHE SESSIE

Bij een holistische sessie gaan we samen kijken wat er jouw dwarszit of blokkeert om verder te kunnen met je leven zoals jij dat graag zou zien. dit doe ik doormiddel van bijvoorbeeld: schaalwandelen, reiki(healing). chakra behandelen, edelstenen, kaartlegging, Sedona methode. Samen kijken we wat het beste bij je past.

 

60 minuten  | €90

ANTI HOOFDPIJNMASSAGE

Deze massage is speciaal voor mensen die last hebben van hoofdpijn. Voor veel mensen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed kunnen functioneren in het dagelijks leven. Massage is een geweldig middel om stress en spanning tegen te gaan en dat zijn twee belangrijke oorzaken van hoofdpijn.

VERSCHILLENDE VORMEN VAN HOOFDPIJN

Er zijn verschillende vormen van hoofdpijn, zoals migraine, spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, aangezichtspijn en chronische hoofdpijn. Oorzaken van hoofdpijn zijn zeer divers en niet altijd traceerbaar. Wel is duidelijk dat spanningen in de spieren een grote rol spelen in het ontstaan van hoofdpijn. Deze specifieke massage is gericht op het verminderen van de hevigheid en frequentie van de hoofdpijn.

‘‘DE ANTI-HOOFDPIJN MASSAGE ZORGT VOOR DIRECTE ONTSPANNING EN VERLICHTING BIJ HOOFDPIJN.’’

Na een eerste behandeling ervaart u al verlichting van uw klachten en na vier tot vijf behandelingen treedt doorgaans een duidelijke verbetering op in de frequentie en hevigheid. Het aantal benodigde behandelingen is uiteraard afhankelijk van de mate en intensiteit van uw klachten.

*Raadpleeg bij aanhoudende hoofdpijn altijd eerst een arts. 

 

30 minuten | €40

ENERGETISCHE CHAKRA MASSAGE

Heerlijke massage van 90 minuten. Dit is een combinatie massage bestaande uit holistic pulsing, massage van de chakra’s en reiki.

je voelt je daarna ontspannen, en vol met energie, mede door de reiki en opheffen van de blokkades in de chakra’s.

 

wil je alleen een reiki behandeling? dat kan ook.